• Reciente
SUNYIK 1Set (4) Verde Aventurin Gravate în Piatră,Palm Usui Piatră de Vindecare de Cristal Chakra Simboluri Reiki

SUNYIK 1Set (4) Verde Aventurin Gravate în Piatră,Palm Usui Piatră de Vindecare de Cristal Chakra Simboluri Reiki

RON 35.16
Cantitatea de bunuri
Disponibil

Tip : Gravate în Piatră,Palm Usui Piatră de Vindecare de Cristal Chakra Simboluri Reiki Detalii Dimensiuni(Aprox) : 25x20x7mm Cantitate : 1 Set (4 buc) Greutate(Aprox) : 32 Grame/Set Stare : Nou Gravate fiecare piatra în aur, cu un tradițional Usui Reiki simbol : Cho Ku Ray (Putere) Sei Hei Ki (Purificare & Armonie) Hon Sha Ze Sho Nen (Conexiune) Dai Ko Myo (Abilitare si Iluminare) *Fiecare vindecare spirituală piatra are o culoare specifică și psihic vibrații, emițătoare de energie pozitiva pentru a acorda și curăță-ți aura.Utilizați pentru reiki, vindecare, meditație, chakra echilibrare, sau ritual. *Pietrele sunt încântătoare de a da sau de a primi drept cadou minunat pentru tine sau prietenii tai. Pașnică a energiei memento pentru dormitor, birou, raft, o grădină și o noapte. ATENȚIE
Vă rugăm să Citiți toate condițiile licitație înainte de licitare, vă mulțumesc! Fotografia nu arată dimensiunea reală, vă rugăm să consultați descrierea pentru dimensiunea detalii. Facem tot posibilul să ne reprezinte pietre și bijuterii cu precizie. Uneori, din cauza flash utilizate în fotografie sau extinderea foto sau setarile de monitoare de calculator sunt posibile mici variații în culoare. Veți primi un unul similar ca în imagine.
Contactati-Ne
Bine ați venit să ne contactați dacă aveți orice întrebări. E-mail, de obicei, va fi răspuns în termen de 24 de ore, de luni până sâmbătă și cât mai curând posibil la sfârșit de săptămână. Dacă nu primiți un răspuns în această perioadă de timp vă rugăm să verificați folderul SPAM sau BULK mail box pentru răspunsul nostru.

Caracteristicile ofertei

Tip De Element:
Bijuterii De Ambalare Și De Afișare
Caracteristicile Produsului:
Lustruite,Netede
Material:
Piatra
Detalii Dimensiuni(Aprox):
25x20x7mm
Cantitatea:
1Set (4buc)
Greutate(Aprox):
32 Grame/Set
Starea:
Noi

Oferte similare