• Reciente
Trei Lama Elice pentru Walkera Rodeo 110 Curse RC Drone Quadcopter RODEO 110-Z-01

Trei Lama Elice pentru Walkera Rodeo 110 Curse RC Drone Quadcopter RODEO 110-Z-01

RON 39.96
Cantitatea de bunuri
Disponibil


Trei Lama Elice pentru Walkera Rodeo 110 Curse RC Drone Quadcopter RODEO 110-Z-01
Caietul de sarcini :
Element Nume : Trei lama elice
Articol Nr. : Rodeo 110-Z-01
Utilizare : piese de Schimb pentru Walkera Rodeo 110 Curse RC Drone Quadcopter
Include : (2 Perechi)
1 Set * Trei lama elice
1. Putem accepta urmatoarele metode de plata. Vă rugăm să ne contactați dacă doriți să utilizați aceste metode de plată .
2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 20 de zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
3. Va vom trimite bunurile în termen de d livrarea timp după plata integrală a fost confirmată. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.
4. De obicei, ne trimite comenzi prin Sigapore EMS, Singapore Post,care poate transporta produsele cu baterii lipo. Dar ne-am folosi, de asemenea, EMS,China Post Air Mail,Suedia Post,Malaezia Post,Hong Kong Post,etc.
1. Elicoptere RC/quadcopters /mașini înainte de expediere sunt atent monitorizate pentru a se asigura că acestea sunt în perfectă stare.
2. Acceptam retur,Dar o veți returna produsele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Oamenii defecte nu sunt garantate,cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.
3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna produsele, deoarece nu acceptam primirea coletelor retur fara sa stiu motivul.
Online Time : 9 : 00 - 24 : 00(Ora beijingului)
Suntem un vanzator cinstit pe Aliexpress. Toate produsele noastre provin din China de înaltă calitate.
Dacă aveți orice probleme, suntem foarte bucuros dacă puteți să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.Sper să avem o bună cooperare cu tine pentru o lungă perioadă de timp.
1. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.
2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Caracteristicile ofertei

Dronele De Tip Accesorii:
fpv cablu
Nume De Brand:
WALKERA(dianzi)
Greutate:
Y
Numărul De Model:
RODEO 110-Z-01
Pachet:
Da
Dimensiune:
Y
Compatibil Cu Drone Brand:
Walkera

Oferte similare