• Reciente
Rocketek USB masina încărcător Comutator Inteligent IC 3.1 2 Priza de Bricheta Adaptor,incarcator auto pentru ipad iphone 5s 6s telefon samsung

Rocketek USB masina încărcător Comutator Inteligent IC 3.1 2 Priza de Bricheta Adaptor,incarcator auto pentru ipad iphone 5s 6s telefon samsung

RON 39.92
Cantitatea de bunuri
Disponibil


Bullet Point :
1. Multi-funcții incarcator de masina - Până la 4 dispozitive electronice alimentate simultan, converti rapid bricheta de la 1 la 2 masina splitter prize si 2 porturi USB.
2. Build-in în condiții de Siguranță Standard de Siguranță și Inteligent IC pentru a proteja dispozitivele tale : Proiectat cu circuitul inteligent pe deplin protejează dispozitivele de scurt-circuit, supra-incalzire, supra-curenți, și supra-încărcare.
3. Adaptor de Încărcare auto pentru Orice Telefon Mobil Inteligent- în condiții de Siguranță Încărca orice USB dispozitive de putere se numără Apple, Non-Apple Telefoane Mobile și alte dispozitive compatibile, fără interferențe Radio, Bluetooth sau Wi Fi.
Privire de ansamblu :
Rocketek 2 Porturi USB Masina Încărcător și 2 Prize Bricheta Auto Spliter cu Comutator pentru a Salva Masina Ta Electronică de Putere, nu este nevoie să conectați și încărcătorul, reduce uzura si extinde durata de viata.
Adaptor de încărcare auto pentru orice telefoane inteligente includ pentru i Phone, i Pad, i Pod, pentru Galaxy, pentru HTC, Blackberry, MP3 Playere, Camere Digitale, și mai multe dispozitive mobile.
Caietul de sarcini
Dual - Power Splitter Consum - 120 Watts
Tensiune de intrare 12 V / 24 V DC
Ieșire tensiune - 12 V / 24 V DC
Dual USB output - DC 5 V/3.1 a în total
Notă Prietenos
-Dual-Power Splitter pe acest adaptor oferi o putere totală de ieșire nu trebuie să depășească 120 W.
-Bricheta nu suport bricheta funcție.
Garanție
-Dacă aveți orice întrebare despre produs vă rugăm să nu ezitați să contactați noastre de După-vânzare de Servicii de Echipa.
Dispozitive cu smart-IC de control : aparatul afișează max ieșire 3.4 A. Asta nu înseamnă că producția este de 3,4-O intotdeauna , care este pe baza de curent si de tensiune care poate fi tolerată de către acuzat de dispozitiv pentru a controla inteligent dispozitiv Pe baza celor mai eficiente de încărcare.
De ce nu telefonul taxe ajunge la 2.4 sau mai mare?
1 : telefonul mobil nu are suport pentru orice tehnologie de încărcare rapidă;
2 : telefonul mobil nu are suport Qualcomm tehnologie de încărcare rapidă
3 : curentul de încărcare va fi restricționată de calitatea de încărcare sârmă
4 : capacitatea bateriei este diferit, curentul de ieșire va fi diferit,
Telefon mobil suport alte tipuri de tehnologie de încărcare rapidă, mainstream actuale tehnologie de încărcare rapidă a : Qualcomm QC, Media Tek PEP, OPUS VOOC;încărcare rapidă standardele sunt multe, standarde diferite sunt incompatibile unul cu celălalt.
Mare curent de încărcare rapidă standard trebuie să alegeți de înaltă calitate, cablu de date USB pentru a satisface nevoile actuale de transmisie, unele dintre max linia de încărcare de încărcare de pe 1 A sau 2 A, de asemenea, nu poate suporta curentul maxim de ieșire încărcător
QC2.0 este 9 V/12 V două-viteza de ajustare; QC3.0 upgrade la 3.6 V-12 V reglare fără trepte, acest avantaj este bazat pe telefon, de încărcare și de căldură ajusta în mod automat tensiunea pentru a îmbunătăți eficiența de încărcare. Astfel valoarea de tensiune și curent de detectare va fi diferit pentru că de diferite de putere, cum ar fi redus de energie poate fi după 2.4-O, după cele de mare putere este de 1 A

Caracteristicile ofertei

Plug Type:
Universal
Nume De Brand:
Rocketek
Porturi USB:
2
Interfață De Ieșire:
USB
Ieșire:
5V/3A
De certificare a calității:
CE,ROHS,FCC
Compatibil Marca:
Universal,Samsung,Huawei,Meizu,ZTE,Nokia,Motorola,Altele,Blackberry,HTC,LG,SONY,Lenovo,xiaomi,Apple
Suport De Încărcare Rapidă Tehnologie:
No
Sursa De Alimentare:
Brichetă De Mașină Slot
Numărul De Model:
CC221A
Tip:
Încărcător De Mașină
Intrare:
12V/10A
Culoare:
Negru
Compatibil:
pentru iPhone 4, iPhone5, iPhone5s, iPhone6, iPhone6s sumsang android
soclu:
2 prize Bricheta Adaptor Splitter
Port USB:
2 porturi usb
transport:
Transport gratuit
is_customized:
yes
Noi sosesc:
Branduri Noi 100%
IC:
încărcător inteligent IC
cablu:
Cablu 90cm

Oferte similare