• Reciente
165F răcit cu aer pompă 160F, 165F motor diesel

165F răcit cu aer pompă 160F, 165F motor diesel

RON 38.00
RON 40.00
Cantitatea de bunuri
Disponibil


Ambalajul produsului
conditii de plata
Vom accepta metode de plată(card de Credit, Western Union, Transfer Bancar, Moneybookers, etc.) condiția de Ali Express Escrow numai. Termenii De Livrare
(1) Ne-suport transport prin DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, etc.
(2) produsele vor fi livrate numai după ce plata este confirmat prin Escrow.
(3) din motive De securitate, numai livra comenzile la adresa de livrare ai inregistrat-o de pe Ali Express. Deci, vă rog, asigurați-vă că adresa de pe Ali Express este corectă.
(4) Pentru clienții din Rusia, sau în Europa de Est a țării, vă rugăm să alegeți EMS sau alte corespunzătoare Express, care sunt ușor pentru vămuire.
(5) Cumparatorul suporta taxele de import impuse de către autoritățile vamale din țara dumneavoastră.
Produsele noastre sunt exportate în întreaga lume, a fost pe larg clienții sunt de acord.
Feedback-ul
Se va aprecia dacă puteți confirma livrare și se lasă feedback-ul pe Ali Express după primiți elemente.
Dacă sunteți mulțumit cu obiectele, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Vom lucra împreună pentru a rezolva orice dispute. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră . Profilul de companie bine ati venit la magazinul nostru și sperăm că veți avea o experienta de shopping placuta aici.
Compania acorde întotdeauna prioritate de top la cererea clientului, pentru a înțelege mai bine nevoilor dumneavoastră și de a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre;"Astăzi e de calitate, de mâine piață, servicii pentru totdeauna".Este a companiei noastre standarde de deservire a clienților, pentru a pune-l prin cercetare și dezvoltare, producție, instalare, vânzări și servicii post-vânzare de fiecare link.
1, produsul înainte, va fi un test riguros, pentru a se asigura că fabrica de secunde.
2, toate produsele companiei, după primirea astept orice bunuri de la clienți în sine o problemă de calitate, ne pot contacta pentru a reveni.Primi notificare client trebuie să fie în două ore pentru a răspunde la feedback-ul clientului. Așteaptă cu nerăbdare să cooperarea cu tine.

Caracteristicile ofertei

Nume De Brand:
DEFUTE
Pentru Autovehicule Marca/Model:
Isuzu
Producatorul Auto:
Interschimbabile

Oferte similare