• Reciente
10buc 30mm Transparent Arcade LED Iluminat Buton Cu Micro Comutator Pentru Arcade DIY Kituri de Piese JAMMA MAME Jocuri DIY

10buc 30mm Transparent Arcade LED Iluminat Buton Cu Micro Comutator Pentru Arcade DIY Kituri de Piese JAMMA MAME Jocuri DIY

RON 91.52
Cantitatea de bunuri
Disponibil


10buc 30mm Transparent Arcade LED Iluminat Buton Cu Micro Comutator Pentru Arcade DIY Kituri de Piese JAMMA MAME Jocuri DIY
Descriere produs
Această listă este de 10x Noi Easyget Iluminate cu LED Lumina Buton. Butonul este de o calitate mai înaltă arcade butoane.Se poate folosi pentru mai mult de 1.000.000 de ori ciclu.Le puteți folosi pentru a DIY proiectul dumneavoastră și puteți, de asemenea, utilizați pentru a înlocui butonul din masina. Fiecare buton va veni cu microîntrerupător.Puteți să-l utilizați în mod direct atunci când obține elementul.
Model compatibil :
Raspberry Pi 1/2/3/3 B Retropie Arcade Proiecte DIY ,MAME Proiecte DIY ,USB MAME Cabinet Arcade Proiecte DIY , Mini-Mașini de Arcade, Familie Profesionale Clasic Joc Video de Consola , Lupta Stick Super Street Fighter Joystick , Mini Masă de Top Arcade Machine & PC Controler de Joc pe Calculator etc. Ce e in pachet? 10x Easyget LED-uri Buton 10x Titularul 11x 5 V Lampă cu LED-uri 10x Microîntrerupător Cumpărătorii Internaționale – vă Rugăm să Rețineți :
a) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
b) vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
c) de Obicei, vom scrie doar valoarea totală mai mică decât 20.00 dolari pe eticheta de expediere și dacă achiziționați mai mult de 1 kituri vă rugăm să ne anunțați cât de mult valoarea ar trebui să ne scrie.Vă mulțumim pentru cooperare! Transport
După ce plata a fost verificat ca fiind valabile, elementele vor fi trimise în termen de 1-2 zile lucrătoare.
Ne-am oferit trei opțiuni de transport maritim. Când selectați Singapore Post de e-mail înregistrată,
este gratuit și plătit de către vânzător. Acesta va dura aproximativ 7-15 zile lucrătoare pentru a navei în principalele țări ca SUA, Europa de Vest,Australia etc.
Cu toate acestea, nu putem garanta timpul de livrare ca timpul de tranzit este depindea de servicii Poștale.
De asemenea, am oferit poștale Singapore EMS și Fedex express service care este plătită de către cumpărător.
Singapore EMS durează aproximativ 5-8 zile lucrătoare. Fedex durează în jur de 2-5 zile lucrătoare.
Notă : Prețurile afișate includ suprataxele de combustibil. Taxe de Import, impozite și alte obiceiuri legate de taxe nu sunt incluse.
Cumpărătorii suportă toate responsabilitatea pentru toate costurile suplimentare suportate (dacă există).
Politica De Returnare
Toate elementele cazul în care a revenit pentru ce motive trebuie să fie însoțită de un Retur Marfa Autorizația (RMA) Numărul,
vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni. Produsele returnate fără RMA# va întârzia procesul sau de a fi ignorat.
Pentru pachete de baterii sau bateria legate de produse, garanția devine nulă dacă acumulatorul a fost perceput în mod necorespunzător,
instalat sau utilizat în mod abuziv, în orice mod, sau în cazul în care eticheta și/sau eticheta cu cod de bare a fost înlăturată sau modificată.
În returnarea produselor clientul trebuie să plătească de transport de marfă de întoarcere.
Contactati-Ne
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback Neutru sau Negativ,astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
Vă rugăm să ne Contactați cu Comerțul On-line de Manager sau trimite-ne e-mail dacă suntem off-line.
Feedback-ul
Apreciem feedback-ul dvs. și comentarii.
Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul neutru, negativ, feedback-ul sau pentru a deschide un caz! Vom rezolva toate problemele s-ar putea avea dacă ar fi vă rugăm să permiteți-ne posibilitatea!
Dacă sunteți 100% mulțumit, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.
Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră !!! Au un cumpărături fericit !!!

Caracteristicile ofertei

Varsta:
>8 Ani
Nume De Brand:
Reyann
Tip:
coin pusher
Numărul De Model:
Joc Arcade 30mm LED-uri Buton
Dimensiune:
30mm
is_customized:
Yes
Cantitatea:
10buc

Oferte similare