• Reciente
0.37 kw Oțel Inoxidabil Pompă Centrifugă,1m3/h Clasa Alimentare Pompe de Bere/Bauturi Pompa/Pompa de Lapte

0.37 kw Oțel Inoxidabil Pompă Centrifugă,1m3/h Clasa Alimentare Pompe de Bere/Bauturi Pompa/Pompa de Lapte

RON 652.00
Cantitatea de bunuri
Disponibil


Aspecte care necesită o atenție deosebită :
1.Toate import pot taxe fiscale în țara dumneavoastră, astfel încât asigurați-vă că știți că
2.și vă rugăm să nu respinge pachetul sau va fi de a distruge sau de a reveni înapoi ( dacă se întoarcă înapoi vom obține mare căpușă de la compania de transport maritim), astfel încât dacă se întâmpla asta, nu se poate obține banii înapoi ,astfel încât vă rugăm să acorde o atenție~
3.și vă rugăm să lăsați un disponibil de telefon și / sau e-mail, astfel încât să vă putem contacta pentru a curăța vamale sau a ridica pachetul, dacă nu putem găsi și că pachetul se întoarcă înapoi,îmi pare rău că va fi o problemă să casue în imposibilitatea de livrare, nu va primi banii înapoi, de asemenea,!!!!!! VĂ RUGĂM SĂ REMARCAT !!!
4. și rog să ne spuneți dacă ați speciale requirment despre valoarea se aplică la obiceiul din țara dumneavoastră (se aplică mai puțin sau să păstrați originalul prive), nu se percepe taxa, iar noi nu kown cât de mult le va percepe, deci, dacă voi nu ne lasati un mesaj, sau vom aplica pic mai puțin pentru prețul, și nu luăm responsabil pentru asta.
5. dacă nu doriți fiscale puteți încerca e-pachetul/e-ems dacă se poate mai puțin (sugestie numai)
6.Vă RUGĂM să VERIFICAȚI SISTEMUL de MESAJ, dacă adresa dvs. este în zonă de la distanță,vom lăsa un mesaj pentru a schimba adresa. și din cauza produsul este mecanic,am putea avea nevoie pentru a comfirm detalii , dacă nu să ne întoarcem la noi ,sau ambalarea are întârziere ,că nemultumiti, noi nu va fi responsabil.
7 DHL/FEDEX va percepe o taxă suplimentară pentru asta ,așa că vă rugăm să verificați adresa este în zonă de la distanță sau nu ? sau să ofere o nouă adresă nu în zona de la distanță. SAU TU NU VA PRIMI PACHETUL !!!!!!
8. Notă : salut, vă rugăm să verificați întotdeauna fișa de date, mecanice produsul are prea multe modele, suntem greu pentru a afișa toate poza cu tine,astfel încât fereastra imagine nu este legată ( doar o imagine de Referință) ,toate modelele sunt similare, nu modelul suntem de vânzare ,am pus vândut model pe titlu,vă rugăm să rețineți ~
0,75 kw Oțel Inoxidabil Pompă Centrifugă,3m3/h Clasa Alimentare Pompe de Bere/Bauturi Pompa/Pompa de Lapte

Caracteristicile ofertei

Tensiune:
110V 60HZ, 220V 50hz, 220V 60HZ, 380V 50HZ, 380V 60HZ
putere:
Electric
Structura:
Single-stage Pump
Utilizare:
Apa
Numărul De Model:
1T
Presiune:
De Înaltă Presiune
Standard sau Non-standard:
Standard
Teoria:
Pompă Centrifugă De
Combustibil:
eletric
Cerere:
Bere Băuturi Lapte
putere:
0.37 kw
volage, scufundat în cel:
110v/220v/380v 50hz/60hz
Diametru admisie:
32mm
Diametru De Evacuare:
25mm
cap:
10m

Oferte similare