• Reciente
Original Joyetech ego-ul AIO D22 Kit de 2 ml Rezervor de 1500mAh aio d22 Baterie ego VS AIO Kit w/Silicon Caz Acoperire pentru aio d22 Vaping Kit

Original Joyetech ego-ul AIO D22 Kit de 2 ml Rezervor de 1500mAh aio d22 Baterie ego VS AIO Kit w/Silicon Caz Acoperire pentru aio d22 Vaping Kit

RON 74.00
RON 91.96
Cantitatea de bunuri
Disponibil


Original Joyetech e Go-ul Aio D22 Starter Kit 1500m Ah Baterie cu 2 ml Atomizor Tank BF SS316-0.6 ohm si 1 buc husa Silicon e Go-ul AIO D22 se aplică cel mai bun anti-scurgeri de structură și design de blocare împotriva accesului copiilor. Împreună cu spirala purtător de cuvânt și la modă în căutarea, toate fac din acest aparat destul de popular și unic.
Caietul de sarcini :
Diametru : 22mm
Lungime : 106.5 mm
Capacitate baterie : 1500m Ah
Capacitate atomizor : 2.0 ml
Rezistență : 0.6 ohm
Culoare Set : Argintiu, Negru, Rosu, Albastru, Portocaliu, Alb
Caracteristici :
All-In-UN singur Stil
La modă aspectul și de bloc de culoare
Protecție împotriva accesului copiilor sistem de blocare pentru a asigura securitatea
Structură în formă de spirală purtător de cuvânt
De ajustare a fluxului de aer
vine cu husa Silicon acoperă Conținutul Pachetului 1 x baterie e Go AIO D22 baterie 2 x BF SS316-0.6 ohm MTL 1 x baterie e Go AIO purtător de cuvânt 1x husa Silicon Capac 1 x Cablu USB 1 x Quick Start & de Carduri de Garanție Simple de ambalare. Obiceiul de Ambalare din fabrica, ambalare se pot modifica fara o notificare prealabila. Ghid De Utilizare :
Alege Culoarea : În power-starea oprit, apăsați lung butonul de foc pentru a opri indica lumina sau trecerea printre culori de rosu, galben, verde, albastru, indigo, alb sau violet.
Ajustare de Afluxul de Aer : Rotirea inelului de pe atomizor capacul în sensul acelor de ceasornic sau invers acelor de ceasornic pentru a regla fluxul de aer.
E-suc de umplere : Apăsați capacul pentru a deșuruba atomizor capac, apoi se injectează lichidul direct în arcuită slot.
NOTĂ :
1. În scopul de a evita overflow atunci când reasambla vă rugăm să nu umpleți excesiv.
2. Vă rugăm să se scurgă câteva picături de e-suc de la cap atomizor înainte de prima utilizare, pentru a evita dry burn.
Încărcare : pur și Simplu încărcați e Go-ul AIO D22 prin conectarea cu un computer sau un adaptor de perete printr-un cablu USB. Atunci când este complet încărcată, indicatorul luminos al butonului se va stinge. Pentru Sfaturi : nu veni cu lichid Joyetech e Go-ul AIO e bobina este compatibil cu CUBIS. Poti cumpara BF Înlocuirea bobinei. Vă sugerăm să utilizați 0.6 ohm BF SS bobina cu e Go-ul AIO

Caracteristicile ofertei

Firmware Upgradabil:
No
ecran de afișare:
No
Model Compatibil:
eGo-ul AIO D22
Tip:
EGO-ul
Material:
Metal
Încărcător USB:
Da
Nume De Brand:
JOYETECH
Numărul De Model:
Joyetech Ego-ul AIO D22 Kit
culoare:
Negru, Albastru, Portocaliu, Rosu, Argintiu, Alb
Diametru:
22mm
Lungime:
106.5 mm
Capacitate baterie:
1500mAh
Capacitate atomizor:
2ml
atomizor:
BF SS316-0.6 ohm MTL
Greutate netă:
190g

Oferte similare