• Reciente
18 20 22 24 mm Vânzător Recomanda Noi Omul Negru Albastru Verde Nylon curea de Ceas Curea Curea Pin Periat Cataramă de ceas de lux bărbați relogio

18 20 22 24 mm Vânzător Recomanda Noi Omul Negru Albastru Verde Nylon curea de Ceas Curea Curea Pin Periat Cataramă de ceas de lux bărbați relogio

RON 44.00
RON 79.60
Cantitatea de bunuri
Disponibil

Element descriere
Lățime de bandă : 18mm/20mm/22mm/24mm (dreaptă de capăt)
Trupa Lungime : aproximativ 280mm
Cataramă Stil : cataramă de Pin
Trupa Material : Nailon De Înaltă Calitate Bandă
Catarama culoare : Argintiu/Negru(periat)
Trupa culoare : Negru/Albastru/Verde
Mic Cadou : două de primăvară pars și un instrument mic
Sprijin en-gros
Transport Sfaturi :
Suma comenzii este de peste $9.9=gratuit numărul de urmărire de transport maritim
(În cazul în care pentru a avea un plus poștale,vă rugăm să ne contactați înainte de a face plata,ne va ajusta prețul pentru transport gratuit pentru tine.)
Plată și Livrare
Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
UPS, DHL, EMS express shipping, de obicei, durează 4-9 zile lucrătoare depinde de țara livrate. Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.
China post airmail sau HK post airmail transport maritim, de obicei, durează 3-5weeks pentru a ajunge în statele UNITE ale americii și țările Europene. Pentru America de sud, în special în Brazilia. De obicei, durează mai mult de 5 luni. Dacă nu puteți accepta lungă perioadă de timp de transport maritim, vă rugăm să nu cumpere. Multumesc
În scopul de a vă asigura că primiți comanda scutite de impozit la import, vom declara element cu o valoare mai mică. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Garanție
12 luni de Garanție. Cumpara cu incredere!
Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare. Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.
Produsele returnate după 7 zile de la livrare sunt eligibile doar pentru reparații.
Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport suportate.
Feedback-ul
Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv cu toate cele 5 stele.
Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Scopul nostru este de a oferi Top Nivel de Servicii pentru Clienți, vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Caracteristicile ofertei

Banda De Culoare:
18mm Negru, 18mm Albastru, 18mm Verde, 20mm Negru, 20mm Albastru, 20mm Verde, 22mm Negru, 22mm Albastru, 22mm Verde, 24mm Negru, 24mm Albastru, Verde 24mm
Lățime De Bandă:
negru catarama cataramă de argint
Tip De Element:
Watchbands
Trupa Tip De Material:
Nailon
Nume De Brand:
CARLYWET
Numărul De Model:
ZL-NL
Starea:
Noi cu tag-uri
Incuietoare Tip:
pin incuietoare
Trupa Lungime:
280mm

Oferte similare